DATA- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Pederstrup Sogn behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt! Pederstrup Sogn er forpligtet til at beskytte og respektere brugernes privatliv. I det følgende fremgår Pederstrup Sogns data- og privatlivspolitik for data og personoplysninger indsamlet via www.pederstrup-sogn.dk

INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle typer data, der kan bruges til at identificere personer, herunder, men ikke begrænset til, for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse og andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Pederstrup Sogn sker dog kun efter personligt samtykke, som skal afgives ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve o.a. Oplysningerne bruges ikke til andre formål medmindre, der er givet samtykke dertil.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger i det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil … Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, så vi kan levere de tjenester, du har efterspurgt, for eksempel at fremsende et nyhedsbrev eller tilmelding til en kirkelig handling.

Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn, du ønsker den kirkelige handling foretaget.

HVAD BRUGES DE INDSAMLEDE OPLYSNINGER OG DATA ENDVIDERE TIL?
- Til at sikre at indholdet på pederstrup-sogn.dk præsenteres på den mest effektive måde for brugeren.
- Til at give brugeren de nyheder og den information, som brugeren anmoder om, eller som Pederstrup Sogn mener kan interessere den pågældende bruger, hvor brugeren har afgivet samtykke til at blive kontaktet til sådanne formål.
- Til at gennemføre undersøgelser med henblik på at forbedre brugerens interaktion med Pederstrup Sogn.

AFTALER MED DATABEHANDLERE

Pederstrup Sogn har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Pederstrup Sogns vegne:

• ChurchDesk Aps (hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem)

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VI BRUGER COOKIES PÅ HJEMMESIDEN      

Hjemmesiden er drevet og ejet af:
Pederstrup Sogns Menighedsråd
Platanbuen 6
2750 Ballerup
CVR-nr: 48 32 87 12

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies, og de kan bruges til at holde styr på hvilke sider, du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap eller de kan huske sprogindstillinger eller andre præferencer, som du har brugt.

De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider til at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke beskadige brugerens filer eller øvrigt. Cookies kan heller ikke øge risikoen for virus og lignende på brugerens computer. Computerens browser kan indstilles til at informere, når en cookie modtages. På den måde har brugeren mulighed for at acceptere eller afvise en cookie. Computere kan også indstilles til at afvise alle cookies. Hvis modtagelse af cookies er deaktiveret på computeren, fungerer pederstrup-sogn.dk ikke optimalt.

TREDJEPARTSCOOKIES FRA GOOGLE ANALYTICS
Pederstrup sogn har mulighed for at bruge Google Analytics til at analysere, hvordan brugerne anvender pederstrup-sogn.dk. Cookie’rne indsamler oplysninger om trafikdata, herunder brugerens IP-adresse. Disse oplysninger gemmes på Google-servere.

Fra Google Analytics får Pederstrup sogn rapporter om aktiviteten på pederstrup-sogn.dk. Google Analytics kan videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Google Analytics vegne.

Google Analytics sætter to typer af cookies. En permanent cookie, der viser om brugeren er tilbagevendende, hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine, der er brugt ect. permanente cookies gemmes på brugerens harddisk indtil de udløber, eller indtil brugeren selv sletter dem. Sessionscookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet, udløber efter hver session. Det vil sige, når brugeren lukker fane eller browser.

HVOR OPBEVARES BRUGERENS PERSONLIGE OPLYSNINGER?
Ved at indsende personlige oplysninger via pederstrup-sogn.dk accepterer brugeren denne overførsel, opbevaring eller forarbejdning. Pederstrup Sogn tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at brugerens oplysninger bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik og lovgivning i øvrigt.

HVEM KAN FÅ OPLYSNINGER UDLEVERET?
Brugerens personlige oplysninger kan videregives til tredjepart i følgende tilfælde: Såfremt Pederstrup Sogn er forpligtet til at videregive eller dele brugerens personlige oplysninger for at overholde retslig forpligtelse. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel og lignende. Pederstrup Sogn kan også videregive personlige oplysninger til tredjepart med henblik på, at denne udfører tjenester på Pederstrup Sogns vegne, eks. i forbindelse med it-services. Tredjepart er i denne forbindelse ikke berettiget til at bruge eller videregive personlige oplysninger til andet formål end for at kunne udføre pålagte opgaver.

ADGANG TIL HVILKE OPLYSNINGER, DER ER INDSAMLET
Brugeren har ret til at få adgang til oplysninger indhentet om denne. Brugeren har ret til at få at vide, hvilke personlige oplysninger Pederstrup Sogn har om brugeren, og til at korrigere eventuelle fejl i oplysningerne eller til at oplysningerne bliver slettet.

Hvis Pederstrup Sogn behandler personlige oplysninger om brugeren, gives denne i givet fald information om: hvilke oplysninger, der behandles, den kilde, hvorfra de blev indsamlet, hvorfor behandlingen finder sted og til hvilke modtagere oplysningerne videregives.

Ønsker brugeren at udøve disse rettigheder, og ved spørgsmål i øvrigt, kan Pederstrup Sogn kontaktes på adressen:

Pederstrup Sogn (Vestkirken & Hedegårdskirken)
Kordegnekontoret, Platanbuen 6, 2750 Ballerup, 44 97 75 37, kordegn@pederstrup-sogn.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til www.datatilsynet.dk

SOCIALE MEDIER
Det er muligt for dig at dele og markere fra hjemmesiden via sociale medier som f.eks. Facebook. Disse sociale medier kan lagre cookies. Vi opfordrer dig til at læse de sociale mediers politikker for cookies og persondata.