Kirkeklubben

Kirkeklubben begynder igen – og vi passer på jer.

Kirkeklubben begynder på en ny sæson. Vi er mange der har savnet at kunne mødes onsdag eftermiddag til hyggeligt samvær, foredrag og god musik. I disse coronatider er tingene dog ikke helt, som de plejer at være, da vi som alle andre steder i samfundet stadig skal tage vores forholdsregler. I begge vores kirker er der naturligvis mulighed for at spritte/vaske sine hænder og vi opfordrer alle til at benytte sig af denne mulighed. Da der stadig skal overholdes det generelle afstandskrav på en meter, har vi følgende plan for afholdelse af kirkeklubben:

I Hedegårdskirken foregår alle foredrag i kirkerummet, hvor vi må sidde på hver anden stol. Hvis vi er under 30 personer, vil kaffen blive drukket i det nye konfirmand lokale. Er vi flere end 30, bliver vi i kirkerummet og kaffen bliver serveret på vores pladser – ligesom til kirkekaffen søndag. Der vil kun blive serveret kage, der er individuelt indpakket og brugt engangsservice. Vi vil ikke længere synge sammen til start og slut, da vi i så fald kun kan sidde på hvert fjerde stol.

Det er i høj grad de samme regler der gælder i Vestkirken, blot har vi mere plads at gøre godt med. Da menighedssalen er godkendt til 70 personer – der stadig ikke må synge – så bliver det næppe nødvendigt at flytte i kirkerummet. Hvis det skulle ske, så er kirkerummet godkendt til 160 personer.

Dette er de retningslinjer vi skal vænne os til, så længe coronavirussen er i samfundet. Vi gør vores bedste for at passe på jer – og på os selv – og håber på jeres forståelse og samarbejdsvilje i disse svære tider. Samtidig følger vi naturligvis nøje med i sundhedsmyndighedernes anbefalinger og bliver der lukket op for nye omgangsformer, gælder de selvfølgelig også hos os.

Vel mødt til kirkeklub efteråret 2020.

Pederstrup Sogns kirkeklub mødes hver onsdag kl. 13.30–15.30, hvor intet andet er anført. De gange der er gudstjeneste, er denne 13.00 og klubben begynder kl. 13.45.

Kirkeklubben er for alle, som har tid og lyst til at mødes med andre mennesker. Programmet varierer mellem spændende foredrag, sang og musik og hyggemøder, så der er noget for enhver smag.

Pris for kaffe/te/brød er 20 kr., hvor intet andet er anført. Tilmelding er ikke nødvendig, medmindre det står i programmet.

Der kører kirkebil til gangbesværede til begge kirker. Den skal bestilles senest onsdag kl. 11 på kordegnekontoret, tlf. 44 97 75 37.

Yderligere oplysninger fås hos sognepræsterne.