Kirkeklubben

Pederstrup Sogns kirkeklub mødes hver onsdag kl. 13.30–15.30, hvor intet andet er anført. De gange der er gudstjeneste, er denne 13.00 og klubben begynder kl. 13.45.

Kirkeklubben er for alle, som har tid og lyst til at mødes med andre mennesker. Programmet varierer mellem spændende foredrag, sang og musik og hyggemøder, så der er noget for enhver smag.

Pris for kaffe/te/brød er 20 kr., hvor intet andet er anført. Tilmelding er ikke nødvendig, medmindre det står i programmet.

Der kører kirkebil til gangbesværede til begge kirker. Den skal bestilles senest onsdag kl. 11 på kordegnekontoret, tlf. 44 97 75 37.

Yderligere oplysninger fås hos sognepræsterne.

Det sker i Pederstrup Sogn

Vores aktivitetsfolder Det sker i Pederstrup Sogn ligger fremme både i Vestkirken og i Hedegårdskirken, og dækker fire måneders aktiviteter i begge kirker, så her får du et godt overblik over hvad vi tilbyder. Den udkommer januar, maj og september.

Når du besøger én af kirkerne, kan du tage den med hjem i papirform - du finder den også på kommunens biblioteker.