Kirkeklubben

Onsdag d. 10. november 2021, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Vestkirken
Gratis

Min mormors hus- erindringer. Jeg tror ikke, at man skal betragte erindringen som sandhed eller som fakta. Erindringen får ligesom sit eget liv når den fortælles og dermed bliver den til virkelighed. Jeg har ikke vidst, hvor stor betydning min mormor har haft for mig før hun døde og før jeg blev voksen. Jeg tror måske endda at hun har fået så stor betydning for mig, netop fordi hun ikke er her mere. Hun er med store bogstaver skrevet ind i min fortælling om mit barndomsland.

Denne eftermiddag vil jeg fortælle om min mormor og mine rødder. Jeg er stadig ung. Alligevel er jeg så gammel at min barndom er blevet til historie. Spørg bare mine børn! En spændende eftermiddag med sognepræst Majbritt Breinholt Christensen.