Kirkeklub

Onsdag d. 29. september 2021, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Hedegårdskirken, Hedeparken 21, 2750 Ballerup
Gratis

Duoen Karsten Holm og Stig Nørregaard har brugt lock-down-tiden på at lave HISTORIEN OM BENT FABRICIUS BJERRE, hvor de synger hans sange og spiller hans melodier.

I denne koncertfortælling spiller og synger de nogle af de bedste sange, og fortælle anekdoter og historier om ham. Med nedslag i de næsten 90 år, som karrieren varede, vil vi komme med på en lang musikalsk rejse. Det bliver et overflødighedshorn af gode sange, såsom ”Nattens sidste cigaret”, ”Jeg sætter min hat som jeg vil”, ”Forelsket i København” og ”Kærlighed”, men også instrumentalnumre som ”Pusterummet” ”Temaet fra Matador og ”Temaet fra Olsenbanden”.