Onsdag d. 25. august 2021, Kl. 13:30 til kl. 15:30

Mimi Jakobsen. Danmarks første kvindelige partiformand, vicestatsminister, generalsekretær i Red Barnet, brevkasseredaktør i Ude & Hjemme og kommandør af 1. grad. Det er blot nogle af de titler, som Mimi Jakobsen besidder. Nu kan Mimi Jakobsen føje endnu en titel til det imponerende CV: Foredragsholder.

Mimi Jakobsen kan opleves med det underholdende og humoristiske foredrag ”Må vi være her!” Her fortæller hun om et langt liv i politik og offentlighedens søgelys og giver sin mening om bl.a. Metoo og andre problematikker, som er oppe i tiden.   I det medrivende foredrag er der selvfølgelig også beretninger og pudsigheder fra en lang karriere og et interessant liv. Alt sammen leveret i bedste Mimi-stil med humor, selvironi og ærlighed, der gjorde hende kendt og beundret igennem flere årtier.

Kirkeklub
Sted Hedegårdskirken, Hedeparken 21, 2750 Ballerup