Tirsdag d. 23. marts 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:00

KONCERTEN ER AFLYST

- men gennemføres senere på året.

Kom til en rolig stund med meditativ musik krydret med oplæsning.

Kirkerummet fyldes af smukke klange fra den kinesiske lerfløjte kaldet xun, og kirkens orgel.

De to musikere Poul Høxbro og Jette Mogensen har sammensat et program med musik til fordybelse af så forskellige komponister som f.eks. Hildegard af Bingen og Olivier Messiaen.

Poul Høxbro er en ægte musikalsk og kunstnerisk pionér. Han erkunstnerisk leder for række projekter med barokorkestret Concerto Copenhagen og periodevis gæstelærer ved Schola Cantorum Basiliensis i Schweiz. Han blev desuden udvalgt som én af ni fløjtenister fra hele verden til at lave projektet "Magic Flutes" ved Tysklands største folk- og world music-festival i Rudolstadt.

Jette Mogensen er solistuddannet organist, og har haft ansættelser i bl.a. Frederiksberg Slotskirke, Ordrup, Ganløse og senest i Thomas Kingos kirke i Odense. Hun beskæftiger sig som organist med meget forskellige typer af kammermusik, med komposition og har desuden deltaget i et nordisk forskningsprojekt om improvisation.

Desuden medvirker sognepræst Majbritt Breinholt Christensen med tekster fra Johannesevangeliet.

AFLYST Toner til eftertanke (gennemføres til efteråret)
Poul Høxbro, xun-fløjte og Jette Mogensen, orgel
Gratis adgang