Tirsdag d. 15. december 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00

Vi præsenterer årets julekoncert med kunstnerne Dorthe Elsebet Larsen (sopran og konferencier), Ulrich Stærk (pianist og entertainer) og soloviolinist Peter Piotr Gasior, i et smukt, festligt og humørfyldt juleshow, der både rummer virtuose og festlige indslag, smukke og inderlige julemelodier, og uddrag fra bl.a. Spillemand på en tagryg. Det er 3 meget dygtige solister, der til daglig optræder over hele Danmark og i udlandet.

De mødtes som trio for 2 år siden og lavede et brag af en julekoncert, både i 2018 og i 2019 og selvfølgelig i år.

Dorthe Elsebet har haft et rigtig godt samarbejde med begge musikere gennem mange år, men det var først i 2018, at de optrådte sammen alle 3, i julekoncerterne på Solrød Gymnasium. Dorthe Elsebet, som er stifter af kulturinstitutionen Solrød Opera, skulle have en stor julekoncert, "og det krævede to eminent dygtige musikere, som også kunne underholde – så vi kunne lave en smuk og festlig julekoncert,” siger hun med et stort smil, for det lykkedes til fulde, og i år bliver det 3. år i træk at de 3 kunstnere udfolder sig i årets julekoncert, – denne gang også i Vestkirken.

Glæd jer til at få julestemningen bragt med hjem.

Julekoncert
Dorthe Elsebet Larsen, Ulrich Stærk og Piotr Gasior