Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Aflyst - Kirkeklubben

Aflyst - Kirkeklubben
28
OKT
Dato
Onsdag d. 28. oktober 2020, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Sted
Platanbuen 6, 2750 Ballerup
Medvirkende
Jørgen Riis Poulsen, John Olufsen og Mogens Bille

BALLERUPS MUSIKSCENER I 50'ERNE, 60'ERNE OG 70'ERNE – et lokalhistorisk, musikalsk causeri v. Jørgen Riis Poulsen, John Olufsen og Mogens Bille.                                                             Gennem ord og toner fører de publikum tilbage til spillestederne i Ballerup, Måløv og Skovlunde i de tre årtier – startende med 50'erne, over 60'erne til 70'erne. Med musikalske indslag fra de tre årtier forsøger de at ramme ”tidsånden” – foruden at de hver især beretter om hændelser, personer samt ikke mindst steder, der kom til at præge de mange år i kommunen. De medbringer sanghæfter til publikum, og håber at alle har lyst til at synge med på datidens hits.

Pederstrup Sogns kirkeklub mødes hver onsdag kl. 13.30-15.30, hvis intet andet er anført. Én gang om måneden er der gudstjeneste forinden og dér begynder vi kl. 13.00. Kirkeklubben er for alle, som har tid og lyst til at mødes med andre mennesker.

Programmet varierer mellem spændende foredrag, musikalske indslag, udflugter og hyggemøder, så der er noget for enhver smag!

Pris for kaffe/te med brød er 20 kr. pr. person, hvor intet andet er anført.

Tilmelding er KUN nødvendig, når det annonceret her på hjemmesiden, ellers kommer man bare.