Onsdag d. 28. oktober 2020, Kl. 13:30 til kl. 15:30

BALLERUPS MUSIKSCENER I 50'ERNE, 60'ERNE OG 70'ERNE – et lokalhistorisk, musikalsk causeri v. Jørgen Riis Poulsen, John Olufsen og Mogens Bille.                                                             Gennem ord og toner fører de publikum tilbage til spillestederne i Ballerup, Måløv og Skovlunde i de tre årtier – startende med 50'erne, over 60'erne til 70'erne. Med musikalske indslag fra de tre årtier forsøger de at ramme ”tidsånden” – foruden at de hver især beretter om hændelser, personer samt ikke mindst steder, der kom til at præge de mange år i kommunen. De medbringer sanghæfter til publikum, og håber at alle har lyst til at synge med på datidens hits.

Jørgen Riis Poulsen, John Olufsen og Mogens Bille
Sted Platanbuen 6, 2750 Ballerup