Onsdag d. 11. november 2020, Kl. 13:45 til kl. 15:30
Håb i en håbløs tid – klimaforandringer, etik og håb

Klimaforandringerne påvirker allerede i dag mennesker og natur negativt. Vi står foran en kæmpe udfordring. Ikke desto mindre tyder meget på, at vi har givet op, allerede før vi fik begyndt. Forskernes advarsler overhøres, vi har ”klimakvalme” og samfundet styrer stadig blindt mod øget økonomisk vækst. Micky Gjerris sætter i sit foredrag skarpt på klimaforandringerne, diskuterer videnskaben bag de skræmmende forudsigelser og viser, hvordan etik, natursyn og religion kan være med til at skabe håb og mod til at handle.

Kirkeklubben
Micky Gjerris