Onsdag d. 7. oktober 2020, Kl. 13:30 til kl. 15:30

Frådende isbjørne og eksploderende hvaler

I København ligger et af de ældste naturhistoriske museer i verden. Bag lukkede og låste døre befinder sig en gigantisk samling af insekter på nåle, vævsprøver på frost, tørrede planter, nedfaldne meteoritter, udstoppede krokodiller, dybhavsfisk i alkohol og komplette hvalskeletter, indsamlet gennem de sidste 400 år.                                                                                                                  Abdi Hedayat er uddannet konservator fra Det Kgl. Danske Kunstakademis Konservatorskole. Siden 2001 har han på Statens Naturhistoriske Museum skeletteret sig igennem det meste af dyreriget: Fra spidsmus og krokodiller, til trafikdræbte oddere og strandede hvaler. Under foredraget vil Abdi fortælle om sit arbejde, om indsamlingsture, og om hvad man skal bruge 8000 kvm døde dyr til.

Kirkeklubben
Abdi Hedayat