Onsdag d. 18. november 2020, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Glarmesterens Svende

Viser om håndværkere, gårdsangere og sømænd er på programmet, når kvartetten ”Glarmesterens Svende” spiller glad, festlig og folkelig musik – lige til at lytte til, synge med på eller danse til. Livsglæde og godt humør er et varemærke for Glarmesterens Svende, når gruppen optræder med deres sange, der bindes sammen af anekdoter og gode historier. Glarmesterens Svende spiller ægte og nutidig folkemusik, hvor udgangspunktet er livet i storbyen. Ikke noget med halm i træskoene, men derimod sange om en pige på kajen og et bæger vin i naverhulen suppleret med en smægtende baggårdsvals. Glarmesterens Svende består af Klaus Helsøe, sang og historiefortælling, Knud Rasmussen på kontrabas, Anita Bondy, sang og sav, tommestok, vaskebræt m.v. og Erik Petersen med guitar og sang.

Kirkeklubben
Glarmesterens Svende