• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 4. marts 2020, Kl. 13:30 til kl. 15:30

Det' Leth at være dus med Susanne, Birgitte og Hanne

– sådan lyder den mundrette og måske lidt lange titel på charmerende og velsyngende Martin Knudsens optræden. En optræden med Martin Knudsen (kendt fra bl.a. TV2 Charlie, DK4, Ganløse Revyen og showduoen Stine og Martin) byder på en kæmpe buket af danske evergreens og en særlig hyldest til Danmarks største evergreen-forfatter, Erik Leth.

Kirkeklubben
Martin Knudsen