• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 19. februar 2020, Kl. 13:30 til kl. 15:30

Syng smukke danske sange

Jeannet Ulrikkeholm synger vintersange, fredssange, kærlighedssange, historiske sange, fædrelandssange og evergreens. Der er sange på dansk, engelsk og fransk – flest på dansk. Deltagerne kender de fleste af sangene og er med på mange fællessange. Jeannet fortæller om sangene undervejs, så man får lidt stof til eftertanke.  Hun akkompagnerer på guitar, cello og lut. Mød op til et hyggeligt musikalsk foredrag.

”Kom glad og gå gladere hjem.”

Jeannet Ulrikkeholm
Sted Platanbuen 6, 2750 Ballerup