• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 5. februar 2020, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Om lidt er kaffen klar

Denne eftermiddag skal vi mindes Benny Andersen, som var en af Danmarks største digtere. Sammen med Kirsten Svensmark Møller skal vi høre lidt om hans vej til at blive digter og sprogkunstner og vi skal synge hans kendte sange og lære nogle af de mindre kendte. Vi skal lytte til små historier og digte, både de lyse og de mørke. Svante vil holde os med selskab med sin melankolske livsvisdom.

Kirsten Svensmark Møller
Sted Hedegårdskirken