Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkeklubben

Kirkeklubben

Onsdag d. 15. januar 2020, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Menighedssal Vestkirken, Platanbuen 6, 2750 Ballerup, Danmark
Ejvind Nielsen
© Frank McKenna

Humor i tilværelsen

Dette foredrag handler om humor og livsglæde som fundament og gennemslagskraft i tilværelsen. Overvejelser over livet og hvad der har betydning for, at livsglæden og det livsbekræftende får plads i hverdagen. Samtidig er det (med mange eksempler) et muntert opgør med stilstand, brokkeri, magelighed, og pessimisme.