• Begivenheden har allerede fundet sted.
Mandag d. 1. juli 2019, Kl. 09:00 til kl. 18:00

!! UDSOLGT !!

FAMILIEUDFLUGT TIL BONBON LAND MANDAG D. 1. JULI

Til Familieklubben d. 23/5 åbner billetsalget.

Bussen kører fra Vestkirken mandag d. 1/7 kl. 9.00. Vælger I selv at køre til BonBon land, mødes vi ved hovedindgangen ca. kl. 10.00 afhængigt af trafikken.

Bussen kører retur fra BonBon land kl. 17.00 og er tilbage ved Vestkirken ca. kl. 18.00.

Vi medbringer sandwich, pølsehorn & vand/saftevand til frokost. Den spiser vi sammen omkring kl 12 – nærmere info følger enten i bussen eller ved indgangen.

Alle forlystelser er gratis, så i behøver blot at medbringe godt humør og praktisk tøj. Evt. også badetøj/tørt tøj da der er et lille soppe/sprøjte land.

I, kære forældre, har selv ansvaret for børnene på dagen.

Der er begrænset mulighed for at medbringe sammenklappelige vogne i bussens bagagerum. Giv besked ved tilmelding, hvis I ønsker at medbringe en.

Billetterne koster 25 kr. per person – børn under 90 cm er gratis.  Billetterne kan købes torsdage, hos Kirsten Ejlerskov, i kirkekontorets åbningstid (naturligvis forudsat at der fortsat er billetter):

Torsdag d. 6/6, 13/6, 20/6 & 27/6 kl 13-17

Er der problemer med tidspunkterne, så ring på 4497 7537 eller skriv en mail til: kordegn@pederstrup-sogn.dk. Der er et begrænset antal billetter!

Vi skal gå samlet ind, så husk at den billet, I køber, kun er midlertidig og ikke gælder som entrebillet i BonBon land.

Ved problemer på dagen, eller andre spørgsmål, så kontakt Kirsten Jørgensen på: 4497 2712

Bliver man forhindret i at deltage, må man maget gerne give besked, da en anden familie så kan få glæde af billetterne J