Onsdag d. 6. november 2019, Kl. 13:30 til kl. 15:30

Syng smukke danske sange med Jeannet Ulrikkeholm.
Jeannet Ulrikkeholm synger smukke gamle danske sange, og publikum er med på fællessang. Jeannet akkompagnerer på guitar, guitarlut og cello.
Der er tekster af bl.a. H.C. Andersen, Jeppe Aakjær, Halfdan Rasmussen, Benny Andersen og Tove Ditlevsen. Jeannet fortæller om sangene, inden hun synger dem.
Der er historier til næsten alle sangene, så man får stof til eftertanke. ”Kom glad og gå gladere hjem.” Jeannet Ulrikkeholm er cand.mag.

Jeannet Ulrikkeholm
Vestkirken