Onsdag d. 9. oktober 2019, Kl. 13:30 til kl. 15:30

Stig Ulrichsen fortæller om Simon Spies

SIMON Ove Christian Ogilvie SPIES blev en af de mest omtalte og succesfulde danske forretningsmænd igennem tiderne, efter at han stiftede charterselskabet Spies Rejser og opkøbte flyselskabet Conair. Han er ofte blevet kaldt "Danmarks Rejsekonge" sammen med Tjæreborg-præsten Eilif Krogager.                                                                                      Få knap to timer i herligt selskab og få genskabt alle minderne om en helt utrolig dansker, Simon Spies, der kort før sin død giftede sig med den unge kassedame, Janni Brodersen, for at sikre sig, at staten ikke skulle splitte hans livsværk, Spies Rejser, når han døde.        Stig Ulrichsen lover et foredrag i Simon Spies' forunderlige verden, hvor han vil smide om sig med fascinerende historier og morsomme citater fra formanden for Spies, Rejs og vær glad. Vi havde fornøjelsen af at høre Stig Ulrichsen fortælle om Prins Henrik sidste år, og vi var alle enige om, at ham måtte vi høre igen.

Stig Ulrichsen
Hedegårdskirken