Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkeklubben

SEP
11

Kirkeklubben


Onsdag d. 11. september 2019, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Vestkirken
Lisbeth Lundquist

"Hvor er stjernerne når det er lyst"
Mange vil huske Lisbet Lundquist fra hendes utallige triumfer på film og teater. I marts 2018 udkom bogen “Hvor er Stjernerne når det er lyst” – i ret høj grad sandfærdige erindringer fra hendes liv. Det er denne bog, der danner grundlag for foredraget. I bogen tager Lisbet Lundquist sin læser med tilbage til barndommens gade, som faktisk var en vej i Holte, hvor Lisbet voksede op i sin begavede og mangfoldige familie. Det er sjov læsning. Og et prima-tidsbillede af en både typisk og alligevel helt usædvanlig dansk opvækst fra 40’erne og frem. Forfatterens iagttagelsesevne fejler ikke noget, så læseren oplever de mest betagende mennesker og ser detaljer fra deres liv i en både privat og mere åben verden, hvor vi møder både skolekammerater, familie, venner – og senere berømte ægtemænd. Mød en forrygende, fascinerende stor kvinde i dansk teater og tv, som ærligt fortæller om livets både store glæder og sorger. 

Pederstrup Sogns kirkeklub mødes hver onsdag kl. 13.30-15.30, hvis intet andet er anført.

Én gang om måneden er der gudstjeneste forinden og dér begynder vi kl. 13.00. Kirkeklubben er for alle, som har tid og lyst til at mødes med andre mennesker.

Programmet varierer mellem spændende foredrag, musikalske indslag, udflugter og hyggemøder, så der er noget for enhver smag!

Pris for kaffe/te med brød er 20 kr. pr. person, hvor intet andet er anført.

Tilmelding er KUN nødvendig, når det annonceret her på hjemmesiden, ellers kommer man bare.