×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 28. august 2019, Kl. 13:45 til kl. 15:30

"Toner fra himlen" - viseforedrag af PH-duoen om komponisten Kai Normann Andersen. 

Vi indleder sæsonen med et festligt syng-med vise-foredrag. I "Toner fra himlen" hører vi om komponisten Kai Normann Andersen og hans plads i dansk musikliv og kulturhistorie. Han skrev over 600 melodier og var den mest betydende komponist inden for underholdningsmusikken.                                                                                                 

Duo'en består af kirkesanger Helene Gerup, som synger viserne og tidl. museumsinspektør Per Karlsson, der fortæller om Kai Normann og hans samtid og akkompagnerer på guitar.   

Arrangementet - består af en kort præsentation af Kai Normann Andersen efterfulgt af en musikalsk del med 15 af hans melodier fra 20erne, 30erne, 40erne, 50erne, som f.eks. "Du gamle måne", "Pige træd varsomt", "Man binder os på mund og hånd", Alle går rundt og forelsker sig" og "Musens sang". I viseforedraget søges også svar på, hvorfor hans melodier blev folkeeje og så populære, som de blev. Mange af hans melodier bliver stadig spillet og huskes i dag. Hver vise bliver introduceret med en fortælling om melodiernes tilblivelse og historiske baggrund. Der vil være mulighed for, at publikum kan synge med på viserne.

Der serveres kaffe/te med brød - pris 20 kr. pr. person

Kirkeklubben
Medvirkende
PH duoen
Sted Vestkirken
Pris
Kaffe/te med brød 20 kr.