×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 15. maj 2019, Kl. 13:45 til kl. 15:30

Tidl. generalsekretær i Danske Sømands- og Udlandskirker Margith Pedersen vil fortælle om sømands- og udlandskirkernes arbejde og de særlige vilkår, der er ved at være kirker for danskere i udlandet. 

Danskere uden for Danmark er mange forskellige mennesker: studerende på korte ophold, danskere, der rejser ud og arbejder, andre, der slår sig ned permanent og alligevel ønsker sig et stykke Danmark, og ikke mindst danske salmer, og endelig søfolk, hvis liv ombord på skibe kan være en ensom post. 

Margith Pedersen har været generalsekretær fra 2004 til 2016 og forestod en fusion af Dansk Kirke i Udlandet og Dansk Sømandskirke i Fremmede havne - til den nye organisation. 

Pederstrup Sogns kirkeklub mødes hver onsdag kl. 13.30-15.30, hvis intet andet er anført. Én gang om måneden er der gudstjeneste forinden og dér begynder vi kl. 13.00. Kirkeklubben er for alle, som har tid og lyst til at mødes med andre mennesker.

Programmet varierer mellem spændende foredrag, musikalske indslag, udflugter og hyggemøder, så der er noget for enhver smag!

Pris for kaffe/te med brød er 20 kr. pr. person, hvor intet andet er anført.

Tilmelding er KUN nødvendig, når det annonceret her på hjemmesiden, ellers kommer man bare.

Medvirkende
Margith Pedersen
Sted Vestkirken
Pris
Kaffe/te med brød 20 kr.