Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkejazz

Dato
Torsdag d. 1. juni 2023, Kl. 17:30 til kl. 19:30
Sted
Vestkirken, Platanbuen 6, 2750 Ballerup
Medvirkende
Kirsten Jørgensen

Langsomt eller hurtigt?
“Slow and steady wins the race”. Den omhyggelige trumfer den forhastede. Men den hurtige overhaler den lang- somme. Teknologien udvikler sig med lynets hast, men noget går tabt i en digital verden. Livet kræver handling og omtanke. Hvordan navigerer vi i en paradoksal og omskiftelig tilværelse? Hvornår skal vi være intuitive, og hvornår spontane? Vi giver os god tid i Vestkirken denne aften i selskab med sognepræst Kirsten Jørgensen og kirkemusiker Nikolaj.


Holder du af et godt glas vin og spændende musik, mens du nyder vinen, så prøv at lægge vejen forbi Vestkirken, hvor vi vil byde både på vin og musik.

Kirkejazz er en række af aftengudstjenester, der gerne vil lægge fokus på musik og refleksion. Gudstjenesterne har ”Modsætninger” som overskrift og det kan være så komplekst og nuanceret som hjerne og hjerte eller så simpelt som varme og kulde. Vi vil arbejde både med ord og med musik.

Hvad sker der med mennesker, når de udsættes for modsætninger? Har vi brug for modsætningerne for at holde tilværelsen ud? Er modsætninger livets udfordring eller er de pynten på kransekagen?

Kom og hør, hvad musikken fortæller og hvad ordene siger, mens vi byder på et glas og måske en smule mundgodt.