Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Jazzgudstjeneste

Dato
Torsdag d. 4. maj 2023, Kl. 17:00 til kl. 19:00
Sted
Vestkirken, Platanbuen 6, 2750 Ballerup
Medvirkende
Kirsten Jørgensen

Temaet for denne aftens Kirkejazz er “Hjerne og hjerte”. Mennesket er et tænkende væsen, men hvorfra og hvordan opstår følelser, idéer og kreativitet? Hvad vil det sige at have "hjertet med” i tanker og handlinger? Hvornår skal vi som mennesker lytte til hjernen eller hjertet? Tage chancer, lytte til fornuft? Gå vores egne veje, eller følge trop?


Holder du et godt glas vin og spændende musik, mens du nyder vinen, så prøv at lægge vejen forbi Vestkirken, hvor vi vil byde både på vin og musik

Kirkejazz er en række af aftengudstjenester, der gerne vil lægge fokus på musik og refleksion. De første gudstjenester, som skal foregå i løbet af efteråret, vil have ”Modsætninger” som overskrift. Det kan være så komplekst og nuanceret som hjerne og hjerte eller så simpelt som varme og kulde. Vi vil arbejde både med ord og med musik.

Hvad sker der med mennesker, når de udsættes for modsætninger? Har vi brug for modsætningerne for at holde tilværelsen ud? Er modsætninger livets udfordring eller er de pynten på kransekagen?

Kom og hør, hvad musikken fortæller og hvad ordene siger, mens vi byder på et glas og måske en smule mundgodt.