Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Tur til Amalienborg-museet

Dato
Onsdag d. 28. september 2022, kl. 11:00
Pris
100 kr.

Amalienborg-museet markerer Hendes Majestæt Dronningens 50-års regeringsjubilæum med særudstillingen ”EN DRONNINGS SMYKKESKRIN - 50 år på tronen fortalt i smykker”. 

Dronningen råder over en meget stor smykkesamling, som Dronningen benytter meget bevidst og aktivt – og med omhu og omtanke. For Majestæten er smykker nemlig ikke bare smykker. De er symboler og bærere af minder, venskaber, kontinuitet, af livet som Danmarks regent gennem 50 år og 50 års Danmarkshistorie. Udstillingen præsenterer for første gang nogensinde over 200 kendte og mindre kendte smykker fra Dronningens smykkesamling. Hvert smykke i udstillingen er bærer af en historie og refererer til en eller flere private eller officielle begivenheder i Dronningens 50-årige regeringsperiode. 

Dagens program: 

Klokken 11.00: Opsamling med bus ved Hedegårdskirken

Klokken 11.15: Opsamling med bus ved Vestkirken

Klokken 12.00: Vagtskifte på Amalienborg med musik

Klokken 12.30: Introduktion til udstillingen i Amalienborg museets lokaler

Klokken 13.00: Vi bevæger os rundt på egen hånd på udstillingen

Klokken 14.30: Kaffe og kage på Café Oscar i Bredgade

Klokken 15.30: Turen går retur til kirkerne

Det er en forudsætning for turen, at man kan komme rundt ved egen hjælp. Der er elevator på Amalienborg, men der vil være meget gang, dels på museet og hen til cafeen, hvor vi skal drikke kaffe. Endvidere skal vi stå op under vagtskiftet og gå fra slotspladsen til museet.  

Husk at spise et solidt morgenmåltid, da der kun er kaffe og kage med i turen.

Prisen er 100 kr. for hele arrangementet og tilmelding med betaling sker hos kordegnen på 44 97 75 37 eller på kordegnekontoret i Hedegårdskirken.

Begrænset antal pladser.