Kirkecafé i Hedegårdskirken

Onsdag d. 7. september 2022, kl. 13:30
Hedegårdskirken, Hedeparken 21, 2750 Ballerup

Tekstforfatter – entertainer – visesanger - klummeskribent –foredragsholder og meget mere. Leif var i en årrække kunstnerisk leder af Esbjerg Revyen, og har skrevet tekster til en række andre revyer, og blev Årets revyforfatter 2001 – og så var det ham, der for år tilbage skrev teksterne til den berømte booker fra Borris, Karl Ejnar.
Etnisk vestjyde og har bl.a. udgivet en CD med egne vestjyske viser. De senere år fast klummeskribent i JydskeVestkysten.

I dette foredrag kommer Leif Fabricius på en ganske underholdende måde godt omkring i det jyske landskab, og besøger specielt den egn, der hedder vestjysk humor. Han betragter verden fra vest mod øst og det behøver den ikke at blive kedeligere af. Han forsøger på underfundig vis at føre bevis for, at det måske i virkeligheden er jyderne, der er Guds udvalgte folk.