HK Valgforsamling

Tirsdag d. 20. september 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Hedegårdskirken, Hedeparken 21, 2750 Ballerup

Der skal være menighedsrådsvalg i Pederstrup sogn. Valget til menighedsrådet er for en 2 årig periode. Vi skal have valgt 12 medlemmer til menighedsrådet, samt suppleanter. Alle der bor i Pederstup sogn, eller har løst sognebånd, kan stille op til menighedsrådet. Dette er din mulighed for at få indflydelse på din kirke og dit sogn.

Dagsorden for valgforsamlingen:

1. Velkomst ved valgbestyrelsen.
  2. Valg af dirigent.
  3. Formanden for menighedsrådet beskriver menighedsrådets opgaver, kompetencer og hidtidige arbejde.
  4. Opstilling af kandidater til menighedsrådet.
  5. Kandidaternes egen præsentation.
  6. Debat og mulighed for spørgsmål til kandidaterne.
  7. Gennemgang af afstemningsreglerne ved valgbestyrelsen.
  8. Skriftlig og hemmelig afstemning.
  9. Optælling af stemmer og annoncering af afstemningsresultatet ved valgbestyrelsen.
  10. Valg af stedfortrædere efter samme procedure.
  11. Valgbestyrelsen orienterer om resultatet af valgforsamlingen samt om muligheden for afstemningsvalg og fristen for at indlevere en kandidatliste.
  12. Eventuelt.