Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med VIGDIS

Dato
Onsdag d. 8. juni 2022, kl. 19:30
Sted
Vestkirken, Platanbuen 6, 2750 Ballerup
Medvirkende
Koret Vigdis, dir. Marcel Gaul
Pris
Gratis adgang

Under overskriften Vigdis: En sang til min veninde kan publikum opleve en moderne og nutidig koncert. Det er vores koncert til hinanden i Vigdis og til veninderne i vores liv, og det er en opfordring til, at publikum mindes og sætter pris på veninderne og fællesskaberne i deres liv.

Koncertens repertoire sætter fokus på kvindelige komponister og sangskrivere, og den tematiserer det kvindefællesskab, som ensemblet udgør. Repertoiret er en blanding af nyere kompositionsmusik, klassiske satser og populærmusikalske numre i arrangement for ligestemmigt kor. Publikum vil gennem koncerten opleve musik, der tematiserer fællesskab, styrke, kærlighed og omsorg.

Vokalensemblet Vigdis er et nystartet ensemble, som blev grundlagt i sommeren 2020. Sangerne i vokalensemblet er klassisk trænede sangere med erfaring fra nogle af de bedste danske kor såsom Camerata, DR Pigekoret, DUVE, Graabrødre Kammerkor, Lille Muko og Aarhus Pigekor. Vokalensemblet Vigdis blev grundlagt som et kvindekor, der således klangligt skiller sig ud fra mange etablerede, ambitiøse amatørkor i landet. Vi er et ambitiøst, ligestemmigt kor for kvinder med et højt niveau, og i vores arbejde fokuserer vi på musik-skabelse og musikalsk dygtiggørelse, der tager udgangspunkt i et stærkt socialt sammenhold.

Dirigent: Marcel Gaul