Sommerkoncert

Vestkirken, Platanbuen 6, 2750 Ballerup
Vestkoret m.fl.
Gratis adgang

Alsidig sommerkoncert med tre kor: Vestkoret, Vestkirkens Kantori og Ringsted Sogns Ungdomskor.

Pederstrup Sogns seniorkor, Vestkoret, har eksisteret siden 2010 og tæller omkring 20 engagerede sangere. De optræder her med dejlige sange og satser, bl.a. et smukt Agnus Dei af den franske komponist Cécile Chaminade.

Vestkirkens Kantori består i sin grundform af de fem kirkesangere, og udvides med ekstra sangere ved koncerter. De synger ved denne koncert smægtende romantisk musik af Rheinberger og Stanford.

Ringsted Sogns Ungdomskor er dannet i 2014 og består at piger og drenge i alderen 11-16 år. De har medvirket med stor succes ved Natkirken i Sct. Bendts i 2020 og 2022 og har dette forår/sommer deres første egentlige koncertturné med et repertoire, der strækker sig fra middelalderen henover folketone til klassisk kormusik og popsange. Flere af koncerterne er i samarbejde med musikdesigner Claus Thorzager. Koret ledes af Karina Agerbo, organist i Klostermarkskirken, Ringsted.

Ved koncerten i Vestkirken synger koret musik af bla. John Rutter, Jakob Lorentzen, Merete Kuhlmann og Enya.