Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkecafé

Onsdag d. 17. august 2022, kl. 13:30
Hedegårdskirken, Hedeparken 21, 2750 Ballerup

“Det at være barnestjerne er en voksenrolle!”.

Med det udgangspunkt fortæller Pusle Helmuth om at være barnestjerne og at vokse op i skyggen af filmkulisserne uden en far og med en ambitiøs mor. Hun fortæller, med afsæt i sin selvbiografi, meget ærligt om sine oplevelser med at være barnestjerne efterfulgt af svære teenageår efter den pludselige afslutning på barnestjerne-karriere. Hun fortæller også med en stor oprigtighed om, hvordan modgang, tilgivelse og astronomi satte hende i stand til at bryde fortidens mønstre og blive et lykkeligt menneske. Derudover lægges der op til dialog med tilhørerne, ligesom Pusle undervejs i foredraget viser billeder fra sit spændende liv.