Kirkeklub i Vestkirken

Onsdag d. 16. marts 2022, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Vestkirken, Platanbuen 6, 2750 Ballerup
Glarmesterens Svende

Musikgruppen Glarmesterens Svende inviterer til en eftermiddag, der i ord og toner fortæller om livet på gaden, om søens folk og om håndværkssvende på valsen. Det bliver en eftermiddag med festlig, swingende og livsbekræftende musik - lige til at vugge i takt til. I temaet livet på gaden stifter vi bekendtskab med gårdsangere, baggårdens troubadourer og pølsemænd, ligesom vi skal på værtshus lørdag aften, hvor der danses til jukeboks, og hvem ved, måske får man en ven med sig hjem.

Glarmesterens Svende er garant for livsglæde og glad musik, kombineret med en smule folkeoplysning.

Glarmesterens Svende er: Anita Bondy - Sang, sav tommestok, vaskebræt mm.; Klaus Helsøe - harmonika, sang og fortælling; Erik Petersen – guitar og sang; Arne Møller Sørensen – sang, guitar og kontrabas