Kirkeklub i Vestkirken

Onsdag d. 2. marts 2022, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Vestkirken, Platanbuen 6, 2750 Ballerup
Acoustic Beatles

Entertaineren Bertel Abildgaard har fundet sin indre Beatle sammen med Beatlesveteranen Henning Olsen, der var med i Danmarks førende Beatles kopibandRubber Band. Tilsammen udgør de Acoustic Beatles, der leverer alle de kendte Beatles hits udsat for 2 guitarer og 2 stemmer. Det hele bliver tilsat masser af Beatles anekdoter og insider historier om The Fabulous Four: THE BEATLES.

Der er plads til spontanitet og samvær omkring musikken. Spørg dem om et en Beatles-sang, og de kan den. Undervejs er der plads til anekdoterne om The Beatles - for eksempel fortællingen om, at John Lenneon og Paul McCartney ofte brugte vrøvletekster til deres sange,  indtil den rigtige tekst var på plads. Således blev "Scrambled Eggs" til "Yesterday" og  "Eleanor Rigby" hed til at starte med "Ola na Tungee".