Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkeklub i Vestkirken

Onsdag d. 2. februar 2022, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Vestkirken, Platanbuen 6, 2750 Ballerup
My Madsen og Anne Corlin

Fleksible Fællesskaber er et forskningsprojekt i samarbejde mellem Nationalmuseet og Arkitektskolen Aarhus.

Forskningsprojektet undersøger fællesskaber i almene boligområder, og de har udpeget 5 boligområder, der alle er tidstypiske hvor det årti, de er opført i. Her er Grantoften ét af de boligområder, de undersøger.

Det undersøges hvordan, hvorfor, hvor og om hvad fællesskaber har udspillet sig gennem tiden og nu, med det mål at kunne pege på nogle retninger for, hvordan man i fremtiden kan designe boligområder, så de understøtter fremtidens behov for fællesskaber.

De er derfor meget interesseret i at høre om vores oplevelser af fællesskaber i Grantoften, og har udviklet et fællesskabsspil, som de gerne vil spille med jer.