Kirkeklub i Hedegårdskirken

Onsdag d. 26. januar 2022, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Hedegårdskirken, Hedeparken 21, 2750 Ballerup
Lise Nees

Lise Nees er uddannet klassisk sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium. Tidl. medlem af både Danmarks Radios Koncertkor og Den Jyske Operas Kor. Videreuddannet i musicalsang i New York hos Barbra Streisands sanglærer. Hun har spillet hovedroller i bl.a. ”Les Misérables”, ”The Sound of Music”, ”Tordenskiold” og ”Hans Christian Andersen” – alle på de københavnske storscener. Hun er desuden forfatter til bøgerne ”Syng Musical” og ”Syng Mere Musical” udgivet på musikforlaget Wilhelm Hansen.

Denne onsdag er det dog 50'ernes refrainsangerinder som er temaet. Lise tager os igennem et program som indeholder nogle af de mest kendte og elskede sange, som i sin tid blev sunget af sangerinder som Katy Bødtger, Raquel Rastenni, Grethe Ingmann, Lørdagspigerne, Grethe Sønck, Lily Broberg, Birthe Wilke, Elsa Sigfuss og Nete Schreiner.

Der er sågar en lille konkurrence undervejs.