Mindesammenkomst tilbydes igen

Udgivet tor d. 13. jan 2022, kl. 14:36
Menighedsrådet

Fra den 17. januar tilbydes der igen bisættelseskaffe i Pederstrup sogn.

Dog under disse forhold:

• Der stilles ikke porcelæn til rådighed. Kun engangsmateriale i form af kopper og tallerkner mm. Dette gælder i første omgang frem til 1. marts 2022.
  • De pårørende bedes smide brugt materiale i skraldespandene inden de sidste går.
  • Der stilles kaffe/the kander frem på buffet, som de pårørende selv fordeler ved bordene. Hvis de ønsker mere kaffe/the stiller de kanderne på et bord udenfor lokalet. Kirketjenerne sørger for at fylde dem op igen. Alle kander aftørres efter brug.
  • Der udluftes godt efter mindesammenkomsten, og alle overflader aftørres.
  • De pårørende må ikke benytte vores kølefaciliteter.
  • De pårørende bedes aftale en eventuel mindesammenkomst med kirkekontoret. I den forbindelse bliver de oplyst om det ovenstående, så det ikke kommer bag på nogen.

Spørgsmål kan rettes til kirkekontoret i åbningstiden eller på tlf: 44977537.