Udgivet søn d. 31. jan 2021, kl. 13:39

Vi må fortsat leve med restriktioner og nedlukning. Rundt omkring i landet får det også betydning for konfirmationerne. I Pederstrup Sogn har vi besluttet at holde fast i de allerede udmeldte datoer for konfirmationerne. Kirsten Jørgensens konfirmander beholder alle den allerede planlagte dato.

Skulle andre konfirmander ønske at udskyde konfirmationen, så tilbyder vi lørdag den 28. august 2021 i begge kirker.

Du skal henvende dig til præsterne, hvis du ønsker at flytte datoen
Skal man have konfirmation i Hedegårdskirken, men ønsker at udskyde den til 28. august, skal man kontakte Vibeke Fuglsang Olson, tlf. 40 79 43 36.

Skal man have konfirmation i Vestkirken, men ønsker at udskyde til 28. august, skal man kontakte Majbritt Breinholt Christensen, tlf. 30 29 75 78.

Restriktioner fastsætter rammer for tidspunkt og antal deltagere
Noget tyder på, at vi fortsat vil være underlagt nogle restriktioner i foråret.
Det er derfor umuligt for os at planlægge klokkeslæt for de enkelte konfirmander, da det kommer an på, hvor mange personer, det er tilladt at være i kirken.

Men sikkert er det at konfirmanderne nok skal blive konfirmeret!

Kategorier Aktiviteter