Udgivet tir d. 3. nov 2020, kl. 14:08

I disse corona-tider må vi desværre nedtone alt det sociale, som danner så vigtigt et fundament for vores kirke og menighed. Samtidig har vi i Pederstrup sogn valgt at se det som en mulighed for at koncentrere os om det, vi stadig kan og må, og for at få prøvet nogle nye ting af.

Derfor har vi valgt at afprøve et nyt koncept, vi kalder Aftenpause. Målgruppen er de mennesker, der godt kan lide kirkerummet og den ro, det kan give. Kirken vil være oplyst med levende lys. Der vil være musik, stilhed og mulighed for en rolig stund, hvor tankerne kan samles sig. Måske vil du bede en bøn eller læse en smuk bibelhistorie - forslag udleveres i døren.

Kom til Aftenpause i Vestkirken den 3., 10., 17. eller 24. november. Kirken er åben fra kl. 17:00 til 18:00, og man kan komme og gå som man har lyst. Dog skal man huske at bære mundbind.

Kategorier Aktiviteter