Udgivet tir d. 25. aug 2020, kl. 13:20

Tirsdag den 15. september kl. 19.00 skulle der være afviklet valgforsamling i Vestkirken i forbindelse med menighedsrådsvalget. Det møde er aflyst. I stedet afvikles ekstraordinær valgforsamling den 6. oktober kl. 19:00. Adressen er Platanbuen 6, 2750 Ballerup.

Valgforsamlingen er offentligt tilgængelig, så alle interesserede kan møde op. Vi glæder os til at se så mange som muligt, da det er denne dag, at Pederstrup Sogn skal vælge 12 menighedsrådsmedlemmer og suppleanter. For at have tale- og stemmeret i Pederstrup Sogn skal du bo i sognet, eller have løst sognebånd til en af vores præster.

Du skal have løst sognebånd inden den 1. september 2020 for at have tale- og stemmeret til valget.
Hvis du ønsker at løse sognebånd, kan du kontakte sognepræsterne ved Pederstrup Sogn: Vibeke Fuglsang Olsson - mail: vfol@km.dk – tlf: 40 79 43 36 Kirsten Jørgensen – mail: kmjo@km.dk – tlf: 61 33 47 85.

Hvis du er forhindret i at deltage i valgforsamlingen, men stadig gerne vil bruge din stemme, eller stille op til menighedsrådsvalget, kan du gøre dette ved brug af fuldmagter. Hent dem her.

Du er velkommen til at ringe til formanden for menighedsrådet Charlotte Fosgrau på mobil 28 90 29 22, hvis du har spørgsmål til det kommende valg.

Dagsorden for valgforsamlingen:

• Velkomst ved valgbestyrelsen.
  • Valg af dirigent.
  • Formanden for menighedsrådet beskriver menighedsrådets opgaver, kompetencer og hidtidige arbejde.
  • Opstilling af kandidater til menighedsrådet.
  • Kandidaternes egen præsentation.
  • Debat og mulighed for spørgsmål til kandidaterne.
  • Gennemgang af afstemningsreglerne ved valgbestyrelsen.
  • Skriftlig og hemmelig afstemning.
  • Optælling af stemmer og annoncering af afstemningsresultatet ved valgbestyrelsen.
  • Valg af stedfortrædere efter samme procedure.
  • Valgbestyrelsen orienterer om resultatet af valgforsamlingen samt om muligheden for afstemningsvalg og fristen for at indlevere en kandidatliste.
  • Eventuelt.

Kategorier Aktiviteter