Kirkernes aktiviteter er sat i bero

Kirkernes aktiviteter er sat i bero


# Aktiviteter
Udgivet tirsdag d. 17. marts 2020, kl. 10:33

Som følge af Corona/Covid19-udbruddet har vi i Pederstup Sogn stoppet vores forskellige kirkelige arrangementer indtil videre. Det betyder, at gudstjenester og kirkelige aktiviteter som fx Kirkeklub og konfirmandundervisning er aflyst – foreløbig til og med den 13. april 2020. 

Vi vil stadig udføre kirkelige handlinger som bisættelser i Vestkirken - dog uden offentlig adgang og under andre restriktive former end normalt, som aftales nærmere med præsterne. Eksempelvis med et begrænset antal gæster på 26, som kommer til at sidde forskudt i kirkerummet. Dåb og vielser vil så vidt muligt blive udsat. Der er ikke konfirmandundervisning de næste uger. Konfirmandundervisningen vil følge retningslinjerne for skoleundervisningen. 

Sognets præster står til rådighed for samtale og sjælesorg

Selvom både kirkebænkene i Vestkirken og Hedegårdskirken står tomme, er det stadig muligt at få kontakt med præsterne i sognet enten via mail eller telefon.

Sognepræsterne ved Pederstrup Sogn er Vibeke Fuglsang Olsson og Kirsten Jørgensen:
Vibeke Fuglsang Olsson - mail: vfol@km.dk – tlf: 40 79 43 36 Kirsten Jørgensen – mail: kmjo@km.dk – tlf: 61 33 47 85

Kirkekontoret er lukket for personlig betjening 

Kirkekontoret på Platanbuen 6 er lukket for personlig betjening, men der opretholdes et beredskab, som du kan kontakte i akutte tilfælde på tlf. 30 35 75 37 eller mail: pederstrup.sognballerup@km.dk for at få afklaret dit spørgsmål eller ærinde. Beredskabet kan kontaktes tirs-ons kl. 9-13, tors kl. 13-17 og fre kl. 10-13. 

I den næste tid bringer vi løbende nyheder og opdateringer om situationen for Pederstrup Sogn. Læs mere om de forskellige kanaler, du kan bruge under corona/Covid19-udbruddet.

Live radiogudstjeneste

De næste tre søndage sender DR live fra en særgudstjeneste i Københavns Domkirke, som er lukket for offentligheden. Det er fra kl. 10.03 på radiokanalen P1. 

Folkekirken på DR

Fra mandag til lørdag kan man som altid høre 20 minutters morgenandagt (sendes direkte) på DR's radiokanal P2, mens man om søndagen på tv-kanalen DR 2 kan se en båndet gudstjeneste fra en af landets kirker.