Babysalmesang i Hedegårdskirken

Babysalmesang i Hedegårdskirken - OPSTART tirsdag den 5. november.

Babysalmesang er en sjov og utraditionel måde at være sammen med sit barn og andre forældre. Babyerne kan naturligvis ikke synge sange og salmer i almindelig forstand, men de kan sanse musikken, stemmerne og bevægelserne.

Vi synger både almindelige børnesange og salmer, siger rim og remser, leger og danser sammen.

Musikken åbner en ny mulighed for at styrke båndet mellem barn og forldre.  Den er et fantastisk redskab, når der skal soves, leges og trøstes. Derudover er forløbet en slags hjælp til selvhjælp, hvor man kan hente inspiration til, hvordan man kan synge, danse og lege musik og livsglæde ind i sit barn.

Aktiviteten ledes af organist Atsuko Tofte, Hedegårdskirken.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig og det er gratis at deltage.  Undervisningen foregår i kirkerummet, som har en dejlig akustik, og giver både børn og voksne en større fortrolighed med kirken.  Efter babysalmesang er der mulighed for at få en kop kaffe, lidt brød og frugt og en hyggelig snak med de andre fremmødte. Her får de små ofte deres frokost.

Spørgsmål kan rettes til Atsuko Tofte på vindlade@yahoo.dk eller ‭41 20 00 54.

BABY-BOBLER

Det sker i Pederstrup Sogn

Vores aktivitetsfolder Det sker i Pederstrup Sogn ligger fremme både i Vestkirken og i Hedegårdskirken, og dækker fire måneders aktiviteter i begge kirker, så her får du et godt overblik over hvad vi tilbyder. Den udkommer januar, maj og september.

Når du besøger én af kirkerne, kan du tage den med hjem i papirform - du finder den også på kommunens biblioteker.